BURSA / YENİŞEHİR - Köprühisar Atatürk Ortaokulu

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kutlama programına öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda velilerimiz katılım sağladı.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Belediye Başkanımız Sayın Davut AYDIN, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa AYAZ öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK. TÜM EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Bilgilendirme

YAZAR OKUR BULUŞMASI

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yapılan programla kutlandı. Öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikler beğeniyle izlendi. Ayrıca şiirde ilçe 2.si olan öğrencimiz ile mangala, satranç, masa tenisi, çuval, yumurta ve sandalye kapma yarışmalarında 1. olan öğrencilerimize çeştli hediyeler verilmiştir.