BURSA / YENİŞEHİR - Köprühisar Atatürk Ortaokulu

Köprühisar Atatürk Ortaokulu

Köprühisar Köyü, Yenişehir / Bursa
Vizyon
Millî ve Manevî değerlerimizle donanmış, tarihî ve kültürel birikimini dikkate alan öğrencileriyle; önce ülkesinin sonra da tüm insanlığın gelişmesi ve mutluluğa ulaşmasında pay sahibi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi ahlâklı, dürüst, aile, vatan, millet sevgisiyle dolu, ortaöğretime ve hayata hazır, eğitim - öğretim bakımından en üst seviyede bireyler olarak yetiştirmek.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına kadar İlkokul ve Ortaokul olarak eğitim vermekteydi. ama 2017-2018 Eğitim Öğretim yılından itibaren dönüşüme uğrayarak sadece ortaokul olarak devam etmektedir.
Derslerimiz sabah 08.50 ´da başlamaktadır ve 15.10´da sona ermektedir.
Kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Öğretmenlerimiz Yenişehir´de ikamet etmektedirler. Servis ile ulaşım yapmaktadırlar. Ulaşım sorunu yoktur. Bursa-Bilecik arasında çalışan otobüsler köyün içinden geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Köyümüz Bursa-Bilecik karayolu üzerindedir. Bilecik´e 30 km mesafededir. Yenişehir ilçemize 11km, Bursa´ya ise 65km mesafededir.